dijous, 29 d’agost de 2013

badalona

Hola, he provat un nou estil de retocar les fotos que m'ha ensenyat el pare de la Marina. És la meva primera foto així que no es gaire bona pero vull ensenyar-la. Ja em direu que us sembla. Gràcies i fins aviat!

dimecres, 28 d’agost de 2013

molt ocupada!

Ho sento, aquest agost no he parat casi per casa i no he tingut temps d'actualitzar. Aquesta última setmana he estat a Galicia, queda pendent la publicació de les fotografies.

A partir de setembre tindre molt més temps per dedicar-me al blog.

Fins aviat!

diumenge, 11 d’agost de 2013

bones notícies

Bon dia! Tinc bones notícies. Finalment he convençut els meus pares per anar a Badalona amb la Marina! Estic molt contenta :)

Com vaig dir ahir, avui explicaré que he fet aquesta setmana al poble: Montfalcó d'Agramunt. És un poblet molt petitet a la comarca de l'Urgell però a mi m'agrada molt, ja que s'hi està molt tranquil envoltat de natura i amb tot tipus d'animals, desde gats, llangardaixos, orenetes...
Jo hi estava amb la meva padrina, el meu tiet i la meva tieta. Als matins anavam a Agramunt a la piscina i a la tarda els ajudava a fer feines a l'hort, a regar les plantes, a escombar el corral..

Va ser una setmana per desconectar i estar tranquil·la.dissabte, 10 d’agost de 2013

vacances

Hoooooooola!
Sento haver estat tant temps sense actualitzar però he estat uns dies de vacances al poble descansant, he fet moltes fotos però les penjaré a partir de demà.

Avui, volia dir que ahir vaig anar a BCN i vaig quedar amb una amiga que no veia desde finals del 2012.  Ens veiem molt poc perquè vivim a diferents ciutats i el fet de ser menors d'edat i no tenir cotxe es un inconvenient molt gran. Tenim molts plans per fer juntes i em promés que ens veuriam mínim mínim un cop al mes. Ella, es diu Marina (rinrinflu.blogspot.com.es) i es una persona genial. És l'amiga que tothom voldria, simpàtica, preciosa, amb ganes de fer coses, sempre et sap treure un somriue.. Ja la trobo a faltaaaaaaaaar!

La foto de continuació és de tots els regalets que em va fer, com deia, és una persona increible!

Gràcies per llegir-me, demà explicaré i penjare fotos sobre la meva setmana al poble.

dijous, 1 d’agost de 2013